ova stranica uradjena je bootstrap tehnologijom izrade web stranica

Bootstrap

Alat, web tehnologija Sajt majstor

Bootstrap, elegantan , intuitivan , i moćan mobilni prvi prednji okvir za bržu i efektniju izradu veb sajta.

Bootstrap , Alati, web tehnologije - Sajt majstor


Bootstrap je

Bootstrap je front-end Veb okvir slobodan i otvorenog koda za dizajniranje veb stranica i veb aplikacija. Sadrži HTML- i dizajn šablon CSS -based za tipografije , oblike , dugmad , navigacije i druge komponente interfejsa , kao i opcionio JavaScript proširenja. Za razliku od mnogih veb okvira , to se odnosi samo front-end razvoj.

Oživljavamo slike

Pripremite u photoshopu, sami ili uz pomoć profesionalnog dizajnera, fotografiju kao fajl ekstenzije .psd ili .pdf koji će predstavljati izgled Vašeg sajta a Sajt majstor će je oživeti aplikacijama u efektan web sajt.

Pripremljeni dizajn možete izabrati i besplatno preuzeti sa sajtova
Free PSD, +5,100 free Photoshop files
Photoshop Vectors, Photos and PSD files | Free Download
20 Beautiful PSD Templates You Can Download for Free - Hongkiat

Frejmvork za veb aplikacije

Butstrep (engl. Bootstrap) predstavlja besplatan skup alata za kreiranje veb sajtova i veb aplikacija. Baziran je na HTML i CSS šablonima za tipografiju, kreiranje formulara, dugmadi, navigacionih i ostalih komponenti, kao i razne šablone i proširenja za Javaskript (engl. JavaScript). Cilj Butstrep frejmvorka (engl. framework) je olakšavanje programiranja za veb (engl. web).
Takodje, Butstrep je frejmvork za veb aplikacije, tj. softverski frejmvork koji je dizajniran tako da podrži razvoj dinamičkih veb sajtova i veb aplikacija.

Od maja 2015. ovaj projekat je najviše ocenjivan projekat na GitHub-u sa preko 81,000 ocena i 32,000 forkova (engl. forks).


Od slike aktivan sajt


Povratak na Alati, web tehnologije